Byta Tak Stockholm

Takbyte i Stockholm

Våra takarbeten ökar för varje år i Sverige så är du ute efter att byta tak i någonstans i Sverige så får du gärna läs igenom det här informationsbladet så får du en större uppfattning av hur vi jobbar som bolag och vad som är bra att tänka på gällande ditt takbyte.

Du kommer genom det här instruktionsbladet lära dig om våra specifika takgarantier, takläggare och våra takleverantörer. Vi har även skrivit om den mer praktiska information som kommer hjälpa dig när du ska byta tak. Vi kommer svara på vanliga frågor såsom “Vad det kostar ett takbyte?”, “Vilka är bästa takmaterialen?” och våra unika tillvägagångssätt som organisation.

Snyggt hustak Snyggt hustak
Benders Benders

Våra takläggare

www.swedalatak.se/karriar och ansök. Vi på Byta Tak Stockholm utvecklar oss ständigt efter marknadens krav och behov.

Typer av takarbeten och takmaterial

Vi på Byta Tak Stockholm har valt att enbart jobba med de allra bästa materialen från de bästa leverantörerna. Vi försökerr även samarbeta med lokala leverantörer om kvalitén håller vår standard. Nedan har vi skrivit några rader om våra mest populära takmaterial och kan med största sannolikhet hjälpa dig med dina önskemål. Om materialet du är ute efter inte står med nedan så kan du ringa oss på 020 270 300 eller fylla något av formulären på sidan så återkopplar vi inom 24 timmar så kan vi diskutera ditt projekt.

Plåttak

Våra plåttak är utformat av tunnplåt och passar utmärkt för lättare undertak då det inte belastar takstolarna lika mycket som exempelvis ett tegeltak gör. Vi har även specialiserade plåtslagare som gör detaljerna exemplariska på varje projekt. Vi erbjuder bandtäckningsplåt, takpannor i plåt och byggplåt.

Läcert hus Läcert hus

Vad kostar ett takbyte?

Den absolut vanligaste frågan vi får är “Hur mycket kostar ett takbyte?” och det är lika svårt att ge ett konkret svar direkt till kunden via telefon eller mejl. Vi har därför valt att erbjuda kostnadsfria hembesök så våra yrkesmän får kolla närmare på hur just ditt tak ser ut. Det är svårt att säga ett exakt pris via telefon eller mejl då varje tak har en viss lutning och är unikt.

Vill du läsa mer?